Veel gestelde vragen – FAQ

Veel gestelde vragen – FAQ

Op onze pagina “Veel gestelde vragen – FAQ” plaatsen we antwoorden op de meest gestelde vragen die worden gesteld bij Polder Gifts.

Op deze manier vind je misschien reeds een antwoordt terug op een vraag die je hebt.

Contacteer Polder Gifts via ons contactformulier of via Whatsapp GSM nummer: +32 (0) 469 21 73 43

Schriftelijk op onze adres dat u onderaan elke pagina van de website terug kan vinden.

De meeste producten worden op maat en wens van de klant gemaakt en bedrukt. Hierdoor is het meestal niet mogelijk om een vast prijs te vermelden.

Aarzel zeker niet om ons via het contactformulier te vragen naar een prijs!

Nee, klanten zijn bij ons welkom voor zowel één als meerdere stuks bestellingen.

Wel kan het gebeuren dat bepaalde producten uit een minimum aantal stuks bestaat omdat het anders niet mooi afgewerkt zou zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde snoeptaarten met bedrukking en de gepersonaliseerde Bierbox voor Vaderdag.

Het is inderdaad zo dat er producten zijn die reeds voorgevuld worden (zoals sommige snoeptaarten).

Maar evengoed kan u desgewenst uw voorkeur laten weten betreffende de inhoud. Wij trachten onze producten steeds naar wenst van de klant af te werken. Vraag ons zeker bij interesse in één van onze producten wat de mogelijkheden zijn.

Laat ons zeker uw gewenste thema weten en we trachten een gepersonaliseerd product voor jou op maat te maken.

Natuurlijk is het onze wens om te voldoen aan uw wensen. Daarom is het zeker mogelijk om ons te laten weten wat uw idee is.

Samen met uw idee, maken we op deze manier een geweldig en uniek geschenk voor het doel dat u voor ogen hebt. Natuurlijk enkel als onze materialen die we gebruiken het mogelijk maken.

Laat ons dus zeker uw wensen weten!

Natuurlijk is dit mogelijk!

Wij bedrukken de teksten die u ons doorgeeft, dus dit is zeker geen probleem. Let er wel bij op dat je zeker bent dat er geen fouten in de teksten zitten die je ons doorzend als opdracht want wij kennen uiteraard niet alle talen of de manier van de juiste zinsopbouw hiervan. Dus deze verantwoordelijkheid ligt bij de klant zelf!

Nee, wij maken zelf geen taarten, ieder zijn vak.

Wel werken wij nauw samen met lokale bakkers zoals bijvoorbeeld: Brood en Banket Roxane te Berendrecht. Zij maakt zeer mooie en ook gepersonaliseerde taarten en lekkere cupcakes waarop we onze gepersonaliseerde taarttoppers en cupcake toppers met bedrukking mooi kunnen aanpassen qua thema’s.

Vraag ons meer informatie over de samenwerking en wat hier de mogelijkheden zijn.

Indien u de gewenste informatie niet bij het product ziet staan, mag u ons hier zeker om vragen via onze contact pagina.

  1. Na het verzenden van uw aanvraag via ons contactformulier krijgt u van ons een antwoord terug met eventueel een vraag om bijkomende gegevens.
  2. U kan ons dan eventueel via email één of meerdere foto’s of teksten zenden die u wenst te laten bedrukken.
  3. Wij laten u de prijs weten en vragen u om als bevestiging een voorschotje te betalen.
  4. Wanneer uw bestelling klaarligt kan u deze komen ophalen en het resterende bedrag betalen.

Op deze manier zijn wij en u zeker dat uw order bevestigd is.

Deze vergoeding is bindend en dient als tussenkomst in het materiaal dat wij voor uw bestelling gebruiken. Indien er niet wordt afgehaald zal dit voorschot ter compensatie gebruikt worden voor de kosten die Polder Gifts heeft geleden.

Je kan uw bestelling op afspraak komen ophalen op het volgend adres:

Otterstraat 13

2040 Zandvliet

België

Nee dit is niet mogelijk. Wij werken enkel op afspraak!

De meeste producten zoals de kussens, gepersonaliseerde taarttoppers, Tumblers met bedrukking, bedrukte Mokken, glazen, cupcake toppers, snoepverpakkingen met bedrukking enz,… kunnen verzonden worden maar bijvoorbeeld de snoeptaarten zijn moeilijker om te verzenden.

Het is dus mogelijk (na de volledige betaling vooraf) om de meeste producten die je bij Polder Gifts besteld, te verzenden. Het kan ook zijn dat je uw gewenst product bij één van onze samenwerkingspartners kan aankopen.

Vraag ons zeker naar meer informatie indien je niet tot bij ons raakt voor afhaling, misschien komen we samen tot een oplossing.

Een bestelling annuleren is altijd mogelijk indien er nog geen voorschot betaald werd!

Door het betalen van het voorschot laat u ons weten dat we zo snel mogelijk mogen beginnen aan het maken van uw bestelde producten. Vanaf dit moment zijn er zoals u wel zal befrijpen kosten gemaakt en door de personalisatie kunnen wij dit niet verder verkopen.

Al de gebruikte foto’s en teksten die geplaatst werden op onze pagina’s mogen in geen geval zomaar gekopieerd of hergebruikt worden zonder expliciete toestemming!

Sommige foto’s zijn gemaakt van producten die wij voor onze klanten maakten of van Partner bedrijven als voorbeeld en enkel wij hebben hier het recht om deze op onze pagina’s te plaatsen. Onze teksten op onze pagina’s zijn door ons zelf gecreëerd en hebben dus copyright bescherming!

Uw vraag niet gevonden op de pagina “Veel gestelde vragen”?

Vond je uw vraag niet terug op deze pagina met veel gestelde vragen? Natuurlijk is het bijna nooit mogelijk om iedereen zijn vraag te beantwoorden op deze pagina. Daarom luisteren we graag ook naar uw vraagstelling!

Contacteer Polder Gifts zeker met uw vraag en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.