Glazen met bedrukking

Glazen met bedrukking

Wij maken met uw idee de mooiste glazen met bedrukking.

Een glas met een bedrukking van een foto of thema dat je zelf hebt laten maken is zoveel leuker. Ook als geschenk is een glas met een gepersonaliseerde opdruk leuk om te geven.

Laat ons weten welke kleur je verkiest voor een bedrukking met jouw foto of thema naar keuze en we maken er iets moois van.

Glazen met bedrukking
Glazen met bedrukking

Hierboven is nog maar een kleine selectie van kleuren die bedrukt kunnen worden. Naargelang de voorraad die beschikbaar is (ook bij onze leveranciers) kunnen de volgende kleuren die we hieronder vermelden, besteld worden:

  • Wit met geel glas
  • Wit met blauw glas
  • Wit met groen glas
  • Wit met roos
  • Wit met rood
  • Wit met paars
  • en meer

Deze kleuren zijn leuk omdat je zo het foto effect kan vergroten. Kies daarom best een glaskleur dat ook in je thema of foto aanwezig is zodat je het mooiste resultaat verkrijgt jouw op glas.

De glazen in het voorbeeld zijn mat en hebben een volume van 200ml. Het kan zijn dat we ook andere maten en soorten kunnen verkrijgen. Laat het ons gerust weten als je naar een andere maat op zoek bent, dan kijken we dit voor jou even na.

Hieronder enkele voorbeelden van glazen met bedrukking

Bedrukking op glas
Bedrukking op glas
Glas bedrukt naar eigen keuze
Glas bedrukt naar eigen keuze

Wenst jij ook mooie glazen met bedrukking van een foto of thema naar keuze?

Zend ons de gewenste gegevens door die je graag bedrukt zou zien op het glas en we doen ons uiterste best.

Tip!

Bezoek ook onze pagina met nog meer bedrukkingen van drinkwaren. Wij doen ook bedrukkingen op tumblers, mokken, smoothie drinkbekers en meer.

Ben je op zoek naar andere producten met een bedrukking? Vraag het ons dan zeker, misschien kunnen we je ook hiermee van dienst zijn.

Contacteer Polder Gifts voor het bedrukken van glazen of voor een informatie aanvraag!