Babygeschenken met bedrukking

Babygeschenken met bedrukking

Bent u op zoek naar babygeschenken met bedrukking naar wens? Dan zit je bij Polder Gifts goed.

Wij maken leuke babygeschenken die bedrukt kunnen worden met foto en tekst van uw keuze.

U geeft ons de informatie die u wenst te laten drukken, wat je wenst van thema en inhoud en we maken er een cool en uniek gepersonaliseerd bedrukt babygeschenk van.

Hieronder geven we een voorbeeld van een babygeschenk met bedrukking die wij voor één van onze klanten mochten maken.

Babygeschenken met bedrukking

Babygeschenken met bedrukking

Deze leuke babygeschenkjes mochten wij maken voor de geboorte van babygirl Estelle

Geboorte traktaties met bedrukking

Laat ons ook uw geboorte traktaties met bedrukking maken. Heeft u een idee voor een uitdeelgeschenk als traktatie bij de geboorte van je pasgeboren zoon of dochtertje?

Laat het ons weten en we maken met uw idee unieke, gepersonaliseerde geboorte traktaties met bedrukking naar keuze. We kunnen zowel teksten als foto’s bedrukken en de inhoud aanpassen naar uw wens.

Meter of Peter cadeau met bedrukking

Ook een Meter of Peter cadeau met bedrukking maken we naar uw wensen. Voor de Meter of Peter maken we meestal afzonderlijke traktaties met bedrukking.

Een geschenk voor de Meter en Peter kan ook een foto of tekst als bedrukking bevatten. Heb je een idee in gedachte, laat het ons zeker weten!

Vraag ons gerust naar informatie en mogelijkheden.

Contacteer Polder Gifts alvast voor het maken van uw gepersonaliseerde babygeschenken met bedrukking of geboorte traktaties die je als leuk uitdeelgeschenk kan geven aan je bezoekers.