Gepersonaliseerde Taarttoppers

Gepersonaliseerde taarttoppers

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde taarttoppers voor een speciale dag? Dan zit je bij Polder Gifts op het juiste adres.

Gepersonaliseerde Taarttoppers
Gepersonaliseerde Taarttoppers

Wij maken gepersonaliseerde taarttoppers zoals:

  • Verjaardag taarttoppers
  • Snoeptaart toppers
  • Huwelijk taarttopper
  • Jubileum taarttopper
  • en veel meer gepersonaliseerde taarttoppers naar jouw wens

Wens je ook een lekkere taart om je mooie taarttopper op te plaatsen kunnen we je Brood en Banket Roxanne in Berendrecht aanbevelen! Zei maakte de mooie taart waarop de taarttopper Sweet 16 van Polder Gifts geplaatst werd!

Een taarttopper naar uw wens

Polder Gifts maakt de gepersonaliseerde verjaardag taarttoppers naar uw wens. Zo kunnen we bijvoorbeeld een verjaardag taarttopper maken met de naam, leeftijd of foto van de jarige er op. Laat ons uw idee weten en we doen ons uiterste best om een coole topper voor uw taart te maken. Deze kan je dan eenvoudig op de aangekochte taart prikken.

Hoe bestel ik een leuke taarttopper

Laat ons uw idee weten voor een taarttopper, zend ons de informatie en eventueel de foto of het thema door en we maken er samen iets mooi van. Zo wordt jouw idee naar de leukste taarttopper snel werkelijkheid! Wij werken ook samen met sommige bakkers uit de omgeving van Zandvliet en Berendrecht, vraag ons gerust met wie we samenwerken.

Contacteer ons vrijblijvend met uw vraag over de mogelijkheden en de prijzen. Maak de speciale dag nog cooler met onze gepersonaliseerde taarttopper die gemaakt wordt door Polder Gifts in Zandvliet.

Tip!

Neem zeker ook een kijkje naar onze Cupcake Toppers met bedrukking pagina. Misschien ook interessant zijn de volledig afgewerkte snoeptaarten met bedrukking naar keuze.

Bestel best een week op voorhand zodat we ruim de tijd hebben voor het maken van jouw gepersonaliseerde taarttopper.